Fémburkolat felújítás

Megoldások Fémburkolatokra

Több mint 15 millió m² lemezburkolat szépült meg és vált védetté termékeink által.
 
Előbb vagy utóbb a lemezburkolat festékrendszerek leromlanak és karbantartásuk szükségessé, elkerülhetetlenné válik. Ez terjedhet lehulló bevonat teljes felújításától az épület színének és stílusának megváltoztatásáig. A fémburkolat bevonat rendszereket hírhedten nehéz karbantartani, de a RUST-OLEUM® évtizedek óta szakosodott ezen a területen és olyan termékeket fejlesztett ki, melyek minden helyzetet lefednek.
Rendszereink felhordhatók egy vagy két rétegben szinte bármilyen burkolat rendszerre. Az alapok magukban foglalják a legtöbb szintetikus anyagot, mint a porfestéket, polikarbonátot és kemény PVC-t, valamint a fém alapok sorát, ide értve az acél, galvanizált, alumínium, cink, réz és ólom felületeket. Helyt fognal állni olyan alkalmazásoknál, ahol az előző bevonat rendszer kudarcot vallott vagy az univerzális bevonatok nem felelnek meg az elvárásoknak.
 
 

Fémburkolat bevonat választékunk

  • Speciális megoldások az élek védelmére
  • Különleges alapozók, melyek garantálják a tapadást még a leg bonyolultabb felületekhez is
  • Flexibilis rendszerek, melyek még évek múltával is megőrzik megfelelő rugalmasságikat, hogy együtt mozogjon a burkolattal
  • A Nagyteljesítményű rendszerek, mint a NOXYDE®, képesek helyreállítani még a komolyan leromlott bevonat rendszereket is
  • Lemezburkolat felújítás a saját stílusának megfelelő színbekben, mindössze egy vagy két rétegben
  • Színezhető alapozók a takarási problémák minimalizására

Termékein között megtalálhatók a vízbázisú és az oldószer alapú akrilok, vinilek, uretánok és poliuretánok
 
 

NOXYDE® A végső lemezburkolat védelem

Bevonat választékunkban központi szerepet játszik a NOXYDE® termékcsalád. Rugalmas, gumiszerű bevonat csoport, amelyek páratlan védelmet nyújtanak. Egy igazi forradalom a korrózióvédelemben.

Megosztom: Facebook Google plus Twitter E-mail