Know-How to Protect® (Tudjuk Hogyan Védjünk)

A Rust-Oleum® believes 100%-ban hisz az anyagok és tárgyak védelmében. Az időjárási-és munkakörülményeknek  való kitettség azt jelenti, hogy az anyagok hatékonyabb védelmet igényelnek. Mi sok időt invesztálunk arra, hogy a legjobb termékeket fejlesszük ki Önnek.
 

Takarítson meg időt, pénzt és fejfájást

Minden RUST-OLEUM® terméket arra terveztek, hogy könnyebbé tegye az Ön életét, ezért legalább a következő elvárásoknak meg kell felelniük:
 
1. Kevesebb előkészítéssel töltött idő
A legtöbb RUST-OLEUM® bevonat magas felület toleranciájának köszönhetően azok minimális felület előkészítést igényelnek, ezért időt és pénzt takarítanak meg Önnek.
 
2. Kevesebb felhordással töltött idő
Mivel sok termékünk idő megtakarító tulajdonságokkal rendelkezik, mint pl. az extra magas réteg struktúra vagy rövidebb száradási idő, a feladat gyorsabban elvégezhető.
 
3. Kevesebb munka megszakítás
A felhordási idő csökkentése, az idő- és pénz megtakarítás elvész, a munkák leállításával, társ kivitelezői megállapodásokkal, stb. Az alacsony oldószer tartalmú és alacsonyabb szag szintű termékeinknek köszönhetően más munkálatok még akár folytatódhatnak is, mialatt a festés folyik.
 
4. Tartósabb
A magasabb minőségű pigmentek és gyanták, a magasabb szárazanyag-tartalom csak néhány olyan jellemző, amely egyszerűen tartósabbá teszik termékeinket, mint más termkek a piacon.

 

Megosztom: Facebook Google plus Twitter E-mail