Fenntarthatóság


A felelőségünk
Fontos számunkra, hogy tisztelettel kezeljük a környékünket és a környezetet. A RUST-OLEUM egy vegyipari társaság és mi tudatosan választjuk meg azokat az alapanyagokat, melyeket termékeinkben használunk. Mint vállalat mi válaszolunk a célcsportunk igényeire, de ezt egyúttal a leg környezettudatosabb módon tesszük.
 
 

Coatings Care®

Környezetvédelmi- és biztonsági program
A Rust-Oleum az egyik tagja a CoatingsCare®-nek, mely a festékgyártók környezetvédelmi és biztonsági programja a világ minden tájáról. Ezek a vállalatok hatékonyan használják a program által biztosított anyagokat. Minden a hozzáadott értékre koncentrálódik, miközben a HSE szabványokat kifejazetten a környezeti elvárások szempontjából emeli.

 

 

Fenntarthatósági nyilatkozat

Több, mint csak 'Környezetbarátabbnak lenni'
Anyavállalatunknak, az RPM International-nek a fenntarthatóság nem csupán a termékeink és tevékenységeink 'Zöldebbé tételét' jelenti. Ez sokkal szélesebb annál. A fenntarthatóság a vállaltatunk túléléséről és növekedéséről szól. Ez ügyfeleink, alkalmazottaink, szállítóink, közösségeink és részvényeseink javára szolgál.

 

A Rust-Oleum Green Team

Egy jobb és zöldebb munkahely
Az alkalmazottak egy csoportja folyamatosan ajánlásokat tett a vállalati osztályokon belül, amelyek egy jobb- és zöldebb munkahely létrejöttéhez vezettek. Az évek folyamán Over the years, Rust-Oleum Green Team ajánlásai a csomagolóanyagok használatának csökkenését eredményezték. Az újrahasznosított papír szintén egyre növekvő mértékben használatos a hivatalos dokumentumoknál és címkéknél.

Megosztom: Facebook Google plus Twitter E-mail