GraffitiShield™

Anti-Graffiti Védelem

A RUST-OLEUM® elindította a GraffitiShield™ technológiát, anti-graffiti termékek kompatkt csoportját, melyek felhordása- és letisztítása egyszerű, valamint különböző felület típusokhoz- és alkalmazásokhoz használhatóak.
 
Graffiti eltávolítása olyan felületekről, melyek előzőleg nem lettek levédve általában egy bonyolult- és időigényes feladat, ráadásul károsíthatja a felületet. Az alternatíva egy áttetsző réteg felhordása a védendő felületre. Egy réteg, melyet könnyű tisztítani, véd az UV sugárzás, koszolódás, kormolódás, valamint a kopás, szakadás ellen is. A RUST-OLEUM bemutatta a GraffitiShield™ termékcsoportot, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.
 
A RUST-OLEUM áttetsző bevonatai elérhetőek tartós és átmeneti anti-graffiti védelemmel. A tartós védelmi rendszer többszöri alakalommal is könnyen tisztítható egy speciális tisztítószerrel, mielőtt a védőréteget ki kellene cserélni. Más szóval ez tökéletes megoldás olyan helyeken, ahol gyakori tisztítás szükséges.
Az átmeneti vagy "önfeláldozó" rendszerek esetében a védőréteg minden egyes alkalommal eltávolítódik a graffiti-vel együtt a tisztítások folyamán.Ezt a védőréteget nagynyomású, forró vizes berendezéssel lehet letisztítani és a védőréteget minden tisztítás után újra fel kell hordani. A RUST-OLEUM ehhez a rendszerhez egy tiszta, természetes waxot használ. Előnye az, hogy nem igényel semmiféle speciális tisztítószert és a védőréteg graffiti álló gyakorlatilag azonnal a felhordás után.
 
Egy különleges termék a GraffitiShield™ termékpalettán belül egy NANO technológiás bevonat. Az eredmény egy extrém vékony- és ellenálló átlátszó bevonat, melyhez a graffiti nem tud csatlakozni, hozzátapadni. Ez maximális eredmény produkál minimális rétegvastagsággal, mindössze egy rétegben.  range is the coating based on chemical NANO technology. Ez a réteg akár 50 alkalommal is letisztítható, mielőtt újra felhordása válna szükségessé.
Tekintse meg a GraffitiShield NANO-t használat közben a https://www.youtube.com/watch?v=s2ca1kQR-v0 címen! 

Megosztom: Facebook Google plus Twitter E-mail