RUST-OLEUM® Tervezők részére

Mint új épületek építészmérnöke vagy mint egy tanácsadó egy felújítási projektben Önnek szüksége van a legjobb - és talán a leg különlegesebb - megoldásokra, hogy kielégítse az ügyfeleitan és megkülönböztesse magát a versenytársaktól.
 
Mi nagy tapasztalattal rendelkezünk a döntéshozó szakemberekkel való együttműködésben. Rengeteg konkrét belső tapasztalattal rendelkezünk és szívesen segítünk. Megkeressük a megoldást a problémáira és valósággá váltjuk az ötleteit. Kattintson ide néhány megvalósult projekt áttekintéséhez.

A NOXYDE® technológia

A NOXYDE® egy termék technológia típus, amit feltétlenül nem szabadna kihagynia. Ez egy fejlett és felhasználó barát bevonat, amely hosszú távú védelmet biztosít a korrózió ellen a fém felületeken. A Golden Gate híd acél sodronyai ezzel lettek lekezelve. Ez a különleges formula 15 év védelmet biztosít a legmagasabb korróziós (C5-M) osztályban és a fő alternatívája a homokszórásnak.  Több információ a NOXYDE®-ról

 

 

 

Széleskörű színválasztási lehetőség

Függetlenül a bevonat vagy festék típusától, több mint 75 000 színnel rendelkezünk, amiből választhat. Egy nagyon különleges színt keres? Nem probléma! Küldjön egy mintát és mi reprodukálni fogjuk Önnek a kívánt színt. Minden szín elérhető nagyobb mennyiségben a gyárból vagy kisebb mennyiségben a magyarországi forgalmazónktól az Optilube Kft.-től.
 
Színkártyák
A RAL, NCS és különleges RUST-OLEUM színkártyáink igény esetén a professzionális felhasználók számára elérhetőek. Igényeljen színkártyát!

Megosztom: Facebook Google plus Twitter E-mail