Padozatvédelem

Megoldások Padozatokra

Több mint 10 millió m² padozatfelületet védtek és szépítettek meg a mi padozatbevonat rendszereinkkel olyan alkalmazásoknál, ahol az előző bevonatrendszer kudarcot vallott vagy az univerzális bevonatok már nem tudtak megfelelmi az ottani elvárásoknak.
 
A padlóburkolatok védelme és dekorációja egy speciális szakterület. Az ezen a területen szerzett különleges szakértelmünk a szektor számára történő szállítások revén, az évek folyamán épült fel. Egy teljes és naprakész termékcsaláddal rendelkezünk, melyeket arra terveztünk, hogy védjen és dekoráljon bármilyen padozat típust, bármilyen körülmények között - beltér, kültér, könnyű gyalaogos forgalom, nehéz ipari forgalom, vegyianyag kiömlés, folyamatos nedvességnek, párának való kitettség, gyakori vegyszeres tisztítás, stb.
 
 
Rendszereink a padozat burkolatok széles spektrumának dekorálására- és védelmére szolgálnak, a bemutató termektől a műhely padlókig és a recepciós területektől a raktárakig.Tapasztalt csapatunk boldogan ad Önnek bármilyen tanácsot az alkalmazásokkal kapcsolatban.
 

Termékválasztékunk Padozatokhoz

  • Egy széles termékpaletta beton, aszfalt, acél és fa padozatokhoz.
  • Oldószer mentes és vízbázisú termékek a biztonságos alkalmazáshoz.
  • Rendszerek kiváló vegyi ellenállóképességgel, hogy megbírkózzon a kiömlésekkel, szivárgásokkal.
  • Kemény- és kopásálló rendszerek a kopás kezelésére.
  • Rendszerek élelmiszeripari engedéllyel
  • Önterülő bevonatrendszerek a gyors, biztonságos és kényelmes felhordásért.
Megosztom: Facebook Google plus Twitter E-mail