Fémvédelem

Megoldások Fémvédelemre

Fémvédelmi rendszereink gyakran sikeresek olyan alkalmakkor, ahol az előző bevonatrendszer kudarcot vallott, vagy az univerzális bevonatok nem tudnak megfelelni az elvárásoknak.
 

A Fémvédelem a specialitásunk 1921 óta

A fém felületek védelme és dekorációja már több mint 88 éve a specialitásunk. Semmilyen más gyártó sem rendelkezik ilyen komplett és napra kész termékpalettával a vas és nem-vas fémek bevonatolásához.Termékeink az alkidtól a poliuretánig, az oldószer mentestől a vizes bázisúig, az egy komponensestől a több komponenses rendszerekig és a RAL-tól a fém és fluoreszkáló bevonatokig terjed. Termékeink minden elképzelhető fém alapfelületen használatosak - gépek, szerkezetek, korlátok, csövek, tartályok, hidak, silók, nagyfeszültségű távvezeték oszlopok, stb. A festhető alapfelületek közé tartoznak a lágy acélok, ötvözött acélok, galvanizált felületek, alumínium, réz, cink és ólom.
 

RUST-OLEUM választék fémvédelemre

  • Alkidok, epoxik, poliuretánok, akrilok, stb. legátfogóbb termékpalettája.
  • Szilikon alkidok magas hőmérsékleten történő használatra.
  • Rugalmas rendszerek: sok festékünk elegendő rugalmasságot biztosít a szerkezetekkel való mozgáshoz.
  • Speciális alapozók és tapadó bevonatok még a leg bonyolultabb felületeken való tapadás biztosítására is.
  • Lemezburkolat felújító rendszerek otthonos színekben – akár csak egy vagy két rétegben.
  • Színezhető alapozók a takarási problémák minimalizálásáért.

A különleges 769® Hal olaj rozsdagátló alapozó

Örökségünk a korrózió kontrol terén 1921-ben kezdődött a 769 nevű csoda termékkel. A speciális, közvetlenül a rozsdára felvihető hal olaj alapú alapozó, mely különleges behatoló erővel rendelkezik. Az alapozó a rozdát átáztatva a nyers fémig lehatol, kiszorítva a megrekedt levegőt és nedvességet, ami a rozsdásodást okozza. Az átlagos alapozók csupán egy 'hidat képeznek' a rozsda felett, a csapdába került rozsda levegőt- és nedvességet termel, tehát a rozsdásodás folytatódik.

Megosztom: Facebook Google plus Twitter E-mail