Higénikus Környezetek

Higiéniai Bevonat Magoldások

Néhány iparág egyre szigorúbb higiéniai követelményekkel szembesül. Az étel- és italgyártás, a vendéglátó ipar, a mezőgazdaság és állattartás, a gyógyszeripari és az elektronikai szektor területei leginkább azok, melyek gyakran szigorúan tiszta létesítményeket igényelnek. A falaknak, padozatoknak és mennyezeteknek tökéletesen hézagmentesnek és hermetikusan szigeteltnek kell lenniük.  Minden felületnek könnyen tisztíthatónak kell lennie és lehetőség szerint ellenállónak is a fertőtlenítő szerekkel és erős tisztítószerekkel szemben.
 
A RUST-OLEUM rendelkezik mind, az ezen mostoha körülményekhez való bevonat rendszerekkel, mind a megfelelő tapasztalattal. Rendszereinket arra terveztük, hogy ellenálljon a szigorú tisztítási ciklusoknak és a tejüzemekben, vágóhidakon, üdítőital üzemekben, kórházakban és ipari konyhákon általában előforduló vegyi kitettségnek. Felhordásuk szinte bármilyen felületre gazdaságos és túlélik a hosszú évek kemény kezeléseit.

Higiéniai termékeink

  • Tapadó apapozók egy különleges válogatása, hogy garantáljuk a biztos tapadást még a legbonyolultabb felületekre is.
  • Rendszerek élelmiszeripari jóváhagyásokkal.
  • Nem kioldható fungicideket és baktericideket tartalmazó termékek.
  • Rendszerek nagy kémiai (vegyszerekkel szembeni) ellenállással.
  • Kiváló rugalmasságú, baktericid tartalmú tömítőanyagok.

 
Termékkörünk oldószer mentes epoxikat, vízbázisú epokxikat, vizbázisú és oldószer bázisú akrilokat, sztirol-akril tömítőanyagot- és vízbázisú poliuretánokat tartalmaz.
 

BIOSAN® Az egészséges koncepció

A BIOSAN® jelentős extra védelmet garantál. Egy vízbázisú higiéniai bevonat falakra, mennyezetekre és padozatokra. A BIOSAN termékek egy különleges antibakteriális anyagot, BACTRON™-t tartalmaznak. Ez az aktív hatóanyag tudományosan bizonytottan megöli a legtöbb baktérium fajtát, míg más baktericiddel és antimikrobális adalékanyaggal ellentétben a BACTRON nem minősül veszélyesnek az emberi szervezetre.

Megosztom: Facebook Google plus Twitter E-mail