A RUST-OLEUM®-ról

Kik vagyunk

Cégünk innovatív festékeket és bevonatokat gyárt professzionális és szakmai felhasználásra. Az éves szinten több mint 100 millió eladott termékkel mi vagyunk a legnagyobb festék aeroszol gyártók a világon​.
 
Röviden:

  • 1921-ben alapítva az USA-ban
  • Éves forgalom 1 milliárd USA dollár
  • 1000 dolgozó
  • A központ Vernon Hillben, IL, USA
  • Irodák és gyárak 10 országban
  • Az RPM International leányvállalata

 

Európa: a szakmákra fókuszálva
Európában a termékeink célzottan a szakmákra fókuszálnak, a karbantartásra és felújításra – a festék aeroszol gyártástól a fejlett bevonat-rendszerekig. Kínálatunkban szerepelnek továbbá csúszásgátló, javító és karbantartó termékek is. Termékek és megoldások speciális célcsoportoknak.

 

Európai képviselet
Holland, belga, francia és angliai irodákból működünk. A gyártás az Egyesült Királyságban Newcastle-ben, Belgiumban pedig Zelem-ben történik.

 

Amit képviselünk

Időt, pénzt és stresszt takarítunk meg
A modern szakmák nem engedhetik meg maguknak az időpazarlást. A karbantartási és javítási projektek legmagasabb költségei gyakran az órabérek. Mi segíthetünk időt, pénzt és gondot megtakarítani a termékeinkkel.

 

Fenntarthatóság és innováció
Vegyipari vállalat vagyunk és tisztában vagyunk azzal, hogy tiszteletben kell tartanunk környékünket és környezetünket. A célközönségünk igényeit a leginkább környezettudatosabb és innovatívabb módon tudjuk megvalósítani.

 

A gazdag történelem

A halolajtól a nemzetköziségig
A Rust-Oleum egyéni vállalkozásból nőtt egy több mint ezer alkalmazottal rendelkező globális vállalattá. A szervezet által követett út egy érdekes történet egy ember és fiainak kalandjairól.

 

Szervezet

Mindenki egyért
A Rust-Oleum a RPM International leányvállalata, ami egy amerikai holdingtársaság, amely több festékkel kapcsolatos gyártót is magában foglal. Minden üzemeltető cég saját identitással és szakterülettel rendelkezik, valamint helyi piaci szakértelemmel.

Megosztom: Facebook Google plus Twitter E-mail